مشاوره آنلاین
مستغلات ملکی ملکی

۱۰ نکته حقوقی مهم که در هنگام خرید ملک نباید از آن غافل شوید.

نکات مهم در خرید املاک

نکات مهم هنگام خرید ملکخرید ملک، کاری دشوار و پیچیده است که از عهده همه کس بر نمی‌آید. نداشتن اطلاع دقیق از قوانین حقوقی مربوط به خرید و فروش ملک باعث می‌شود که فرد بدون آگاهی قدم در مسیری گذارد که به جز دردسر و  شرمندگی سودی برای او نخواهد داشت.نکات مهم در خرید ملک که در زیر به آن اشاره می شود میتواند تا حد بسیاری نگرانی های تان را برطرف سازد.
گاهی همین ندانستن‌ها هزینه سنگینی برای فرد خواهد داشت هزینه‌ای که علاوه بر داشتن بعد مادی، سرمایه‌های دیگری همچون زمان و سلامت روانی افراد را نیز درگیر می‌کند.
یکی از متداول‌ترین مشکلاتی که در دعاوی ملکی بسیار به چشم می‌خورد عدم رعایت تعهد به قرارداد می‌باشد. پیچیدگی مسائل حقوقی ملکی باعث می‌شود تا فرد برای جلوگیری و حل مشکلات احتمالی از یک وکیل معاملات ملکی کمک بخواهد.
حضور یک وکیل موفق یا فردی آگاه به مسائل حقوقی در هنگام اخذ قرارداد می‌تواند شما را از مشکلات حقوقی احتمالی دور نگه دارد.
در این مقاله با بیان ده نکته طلایی قصد داریم تا با آگاهی بخشیدن به شما مانع از ضرر و زیان‌های حقوقی و اقتصادی شویم.

قبل از شروع به خواندن این مقاله خوب است با سه شکل دعاوی ملکی آشنا شوید. این سه شکل عبارتند از دعاوی ثبتی ملک، دعاوی حقوقی ملک و دعاوی کیفری ملک که شامل تمامی جرایمی می‌شود که در رابطه با ملک و املاک می‌باشد.

ده نکته طلایی حقوقی در هنگام خرید ملک:

۱-مدارک فروشنده ملک را بررسی کنید.

بررسی مدارک فروشندگان و امضا کنندگان قرارداد باعث می‌شود تا هیچکس نتواند با نام فرد دیگری ملکی به خرید و فروش ملک بپردازد. از این نکته غافل نشوید که ممکن است فردی به عنوان قیم یا وکیل فرد فروشنده در جلسه اخذ قرارداد حاضر شود. در این صورت نیز شما باید تمامی دقت و توجه خود را به کار گیرید. مدارک شناسی فرد فروشنده و همچنین وکالت نامه وکیل یا قیم فروشنده را بررسی کنید.
توجه داشته باشید که افراد فروشنده ممنوع المعامله نباشند. عواملی همچون ورشکستگی افراد را از انجام معامله باز خواهد داشت. یکی دیگر از نکات قابل توجه بررسی محجور بودن یا نبودن فروشنده است.
از آنجایی که معامله با افراد محجور صحت قانونی ندارد بایستی با مراجعه به اداره سرپرستی محجوران به اطلاعات مورد نیاز خود دستیابی پیدا کنید.

 

۲-وضعیت سند را بررسی کنید.

بعد از اطلاع یافتن از اشخاص حقیقی و حقوقی فروشنده ملک مهم‌ترین اقدامی که باید صورت گیرد بررسی وضعیت سند از نظر ثبت در دفتر اسناد، وثیقه‌ای یا توافقی بودن، ملحقات، توابع و مشاعات ساختمان می‌باشد.
یکی از اقدامات الزامی که قبل از قرارداد باید صورت گیرد بررسی وضعیت سند توسط خریدار یا مستاجر می‌باشد. در اینجاست که اهمیت کمک گرفتن از یک وکیل ملکی حرفه‌ای مشخص می‌شود.
برای اطلاع یافتن از وضعیت سند ملک منتخب می‌توانید با در اختیار داشتن کد رهگیری املاک اطلاعات مورد نیاز را به واسطه دفاتر املاک و اسناد کشور به دست آورید.
در هنگام بررسی وضعیت سند نباید خجالت بکشید هر سوال و ابهامی که دارید را با جسارت تمام از فروشندگان جویا شوید. فراموش نکنید که در صورت عدم آگاهی ممکن است کلاه بزرگی به سرتان رود.

 

۳-در خصوص املاک مصادره ای دقت بیشتری به خرج دهید.

سومین نکته‌ای که در هنگام خرید املاک باید به آن توجه داشته باشید توجه به قوانین مرتبط با خرید و فروش ملک از اشخاص حقوقی یا نهاد‌ها می‌باشد.
توصیه ما این است که از خرید این دسته از املاک خودداری کنید. . ممکن است با گذشت زمان صاحبان اولیه ادعاهایی را مطرح کنند که دادگاه را موظف به بررسی  وضعیت آن ملک کند.
در هر صورت اگر خواستید نسبت به خریداری این دسته زمین‌ها اقدام کنید مشاوره با وکیل ملکی و همچنین بررسی مجوزهای وکالت فروشنده شما را از مشکلات احتمالی نجات می‌دهد.

 

۴-در خصوص طرحهای احتمالی شهرداری در محل وقوع ملک تحقیق کنید.

قبل از اینکه اقدام به خرید زمین کنید لازم است تا با بررسی طرح تفصیلی شهر از قرارگیری یا عدم قرارگیری زمین در طرح اطلاع کسب کنید. اگر که متوجه شدید زمینی داخل طرح قرار دارد بایستی از خریداری آن خودداری کنید. چرا که خرید این دسته از زمین‌ها می‌تواند مشکلات فراوانی را برای شما به همراه داشته باشد.

همچنین توصیه می‌شود از خریداری زمین‌های کشاورزی که به دلیل نداشتن سند چندین نفر ادعای مالکیت آن را دارند خودداری کنید.

 

۵-وضعیت دقیق ملک را در متن قولنامه قید کنید.

قبل از اینکه قولنامه خرید ملک را امضا کنید لازم است با بررسی و مشاهده ملک از تمامی عیوب و نقایص ملک آگاهی یابید. حتما این عیوب و مشکلات را در قرارداد قید کنید‌.
ذکر اطلاعات دقیق زمین یا ملک منتخب برای خرید به شما کمک می‌کند تا احتمال کلا‌ه‌برداری و سلب هزینه‌های بالا را کاهش دهید. مشاوره با یک مشاور حقوقی املاک باعث می‌شود تا اطلاعی دقیقا از قیمت صحیح ملک بیابید.

 

۶-در خرید املاک ورثه‌ای تمامی جوانب را بسنجید.

در رابطه با خرید املاک ورثه‌ای ممکن است مشکلات حقوقی فراوانی برای شما پیش آید. بنابراین برای مقابله با این دسته از مشکلات لازم است تا اطلاعات دقیقی در رابطه با وارثین و گواهی انحصار ورثه به دست آورید.
برای خرید و فروش این دسته از املاک لازم است تمامی مالکان در روز عقد قرارداد حضور داشته باشند و قرارداد مربوطه را امضا کنند. اگر حتی یکی از مالکان از فروش ملک ناراضی باشد فروشی صورت نخواهد گرفت.
توجه داشته باشید که اگر یکی از مالکان به وکالت از دیگران به فروش ملک بپردازد تنها امضای او پای قرارداد کفایت می‌کند‌. در واقع این امضا نشان‌گر امضای تمامی فروشندگان می‌باشد.

 

۷-کل مبلغ معامله را یک جا پرداخت نکنید.

یکی دیگر از مشکلات حقوقی ملکی پرداخت کامل هزینه معامله و عدم دریافت ملک می‌باشد. بهترین راه برای مقابله با این دسته از مشکلات پرداخت مقداری از هزینه در روز ثبت سند می‌باشد.
اگر به عنوان یک خریدار قصد دارید ملکی را خریداری کنید توصیه ما این است که مقداری از هزینه خرید را روز ثبت سند پرداخت کنید. بهتر است این مقدار هزینه برای دریافت پس از ثبت سند در قولنامه ذکر شود.

نکات مهم در خرید املاک

 

۸-شرایطی را برای فسخ در نظر بگیرید.

ممکن است تحت شرایطی خریدار یا فروشنده  خواهان فسخ قرارداد باشد بنابراین لازم است تا شرایطی را تحت عنوان شرایط فسخ در قولنامه ذکر کنید تا در صورت تصمیم به فسخ هیچ کدام از طرفین صدمه نبیند.
اگر در یکی از مراحل خرید یا فسخ قرارداد‌های ملکی دچار مشکل شده‌اید مشاوران حقوقی ملکی وب سایت ملکی ثابتی تا آخرین لحظه دستیابی به هدف کنار شما خواهد بود.

۹-تنظیم و ثبت سند حتما باید در دفاتر ثبت اسناد رسمی صورت گیرد.

یکی دیگر از اقدامات مهمی که در جهت جلوگیری از کلاه‌برداری‌های ملکی صورت می‌گیرد انجام تمامی مراحل تنظیم و ثبت اسناد در دفاتر رسمی است.
دریافت کد رهگیری از دفاتر ثبت اسناد و مشاوران املاک باعث می‌شود تا هیچ جایی برای کلاه‌برداری‌های ملکی وجود نداشته باشد.

 

۱۰-از تنظیم قرارداد‌های عادی در معاملات ملکی خودداری کنید.

سعی کنید مرکزی را برای ثبت قرارداد انتخاب کنید که دارای مجوز کسب باشند. این دسته از بنگاه‌ها با تنظیم قراردادهای رسمی، دریافت کد رهگیری و هولوگرام این شانس را به شما می‌دهند تا خریدی مطمئن داشته باشید.

پرسش‌های متداول در رابطه با دعاوی ملکی

 

۱-هزینه مشاوره حقوقی ملکی چقدر است؟

 

هزینه مشاوره ملکی بصورت آنلاین مبلغ یکصدو پنجاه هزار تومان است شما به راحتی می‌توانید با مشاوره غیر حضوری یا حضوری اطلاع کاملی در رابطه با پرونده حقوقی خود به دست آورید.

ما به شما این اطمینان را خواهیم داد که پس از برخورداری از خدمات مجموعه ما می‌توانید با موفقیت از سخت‌ترین پرونده‌های قضایی نیز موفق بیرون بیایید.

 

۲-بهترین موسسه حقوقی برای مشاوره و ارائه مربوط به دعاوی حقوقی کدامند؟

 

گروه حقوقی ملکی ثبتی به دلیل داشتن سابقه طولانی در زمینه رسیدگی به پرونده‌های ملکی بهترین موسسه فعال در زمینه انجام مشاوره ملکی حقوقی شناخته می‌شود.

این موسسه دارای وکلای باسابقه و توانایی می‌باشد که با جمع شدن کنار یکدیگر یکی از بزرگ‌ترین و قدرتمندترین تیم‌های فعال در زمینه مشاوره‌های حقوقی و رسیدگی به دعاوی  مربوط به املاک را تشکیل داده‌اند.

اگر خواهان مشاوره حقوقی در زمینه املاک هستید ما اینجاییم تا با ارائه خدمات آنلاین و حضوری شما را در حل مسائل حقوقی کمک کنیم.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *